jenter snapchat hvor ligger livmoren

Hei Tusen takk for spørsmålet ditt! Det er også normalt å ha mer slimete utflod. Når jeg stikker en finger helt inn i skjeden; kjenner jeg livmortappen? Har du. Så jeg lurer på om det stemmer at jenter slutter å vokse 2-3 År etter sin første mensen? Hei jente (13) Slim og hvite ting fra tissen som legger seg i trusa, er noe vi kaller utflod. Mest sannsynlig er dette et forvarsel på om at men. Har hun fått mensen? jenter snapchat hvor ligger livmoren

Sex chat: Jenter snapchat hvor ligger livmoren

Vil tenke at det er klitoris du tar på når du føler smerte. Jeg har ikke hatt mensen før. Hvordan finner jeg klitoris hos en jente og hvordan burde jeg stimulere henne? Når er det vanlig å starte med tampong? Hei Ja, brun utflod er mensen.

Norway Sex Video: Jenter snapchat hvor ligger livmoren

Dette er helt normalt, og du trenger ikke å bekymre deg. Hei jente 13 år! Jeg har også vært litt (ikke så mye)stiv i ryggen. Takk for at du skriver til!Det første jeg vil si til deg er at du har en helt flott vekt for en på din høyde, og er ikke. Det er normalt å se litt blod i trusa eller på dopapi. Hei Så flott at du har begynt å kjenne på deg selv jenter snapchat hvor ligger livmoren og se på deg selv! Spørsmål om hva som er en vanlig blødning. Mange tenker på skjeden som et "rør". Hva er det som kommer ut av skjeden etter sex? jenter snapchat hvor ligger livmoren Noen får litt plager. Noen jenter blør veldig mye og kan bli slappe og trøtte fordi de får lav blodprosent når de mister så mye blod hver måned. Jenter blir født med totalt fire kjønnslepper. De ytterste kjønnsleppene er utvendig dekket av vanlig hud med hår.

på Jenter snapchat hvor ligger livmoren

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert